Türkiye'deki En Popüler Online Müzik Servisleri

Bu yazıda Türkiye'deki en popüler online müzik dinleme servisleri listesi hazırladık. İşte büyük bir başarının altına imza atan çevrim içi müzik platformları!

En popüler online müzik dinleme servisleri neler? Bu yazıda çok sayıda kişi tarafından merak edilen soruyu yanıtlayacağız. Hazırladığımız liste üzerinden yeni hizmetler keşfedebilir ve beğendiğiniz bir platformu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni müzik tarzları, sanatçılar, albümler keşfetmek bazen yorucu olabiliyor. Dinlediğiniz şarkılar artık size sıradan gelmeye başladıysa, artık yeni şarkıları arşive eklemenin zamanı gelmiş demektir. Sizler için bir araya getirdiğimiz online müzik servisleri sayesinde artık bu dertten kurtulabilirsiniz.

iPhone'da Ücretsiz Müzik İndirme Nasıl Yapılır?
MOBİL

iPhone'da Ücretsiz Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

iPhone müzik nasıl indirilir? Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi hizmetleri pahalı buluyorsanız iPhone'a bedava müzik indirme yollarını araştırıyor olabilirsiniz.

Her müzik tarzı için ayrı kategorilere sahip bu servisler, kullanıcıların oluşturduğu çalma listeleri, editörün seçimi gibi listelerle yeni şarkılar keşfedebilirsiniz.

En Popüler Online Müzik Dinleme Servisleri Listesi

  • Spotify
  • Deezer
  • Fizy
  • Muud
  • Soundcloud
  • YouTube Music

Yukarıda internet üzerinden müzik dinleyebilmenize imkân tanıyan platformlar bulunuyor. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Spotify

Son zamanların en başarılı girişimlerinden biri olan Spotify, bu sektörde lider konumda diyebilirim. 22 milyona yakın parça ve reklamlı ücretsiz sürümü ile müzik dinleme deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Çevrimdışı dinleme özelliği sayesinde internet bağlantınız olmasa bile müzik dinleyebileceğiniz Spotify’ı Android, iOS, Windows Phone destekli cihazlarınızda veya bilgisayarınızda kullanabiliyorsunuz.

Spotify ücretsiz kullanma imkânı da sunuyor. Servisin ücretsiz sürümünü kullanmak isterseniz reklamlara boyun eğmeniz gerekiyor. Premium sürüme sahip olmak isterseniz aylık belirli bir ücret ödeyerek reklamsız, çevrim dışı dinleme gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

Deezer

Spotify ile aynı sistemle çalışan Deezer da son zamanlarda popüler hale gelen bir müzik servisi. Ücretsiz ve Premium gibi üyelik sistemleri bulunan Deezer’ın ücretsiz sürümünde bazı özellikler kısıtlanmış durumda.

Deezer’ın seçtikleri, kişiye özel, radyo, müzik paylaşma gibi özellikleri sunan ücretsiz sürüm, Spotify’da olduğu gibi reklam destekli çalışıyor. 30 milyon parçalık geniş bir müzik arşivine sahip Deezer’ın Premium sürümüne sahip olmak isterseniz aylık belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Mobil cihazlarda kullanım, çevrimdışı izleme, sınırsız müzik, özel içerik, Deezer’ın seçtikleri, yüksek ses kalitesi gibi özellikler sunan Deezer’ın Android, iOS, web ve masaüstü sürümleri bulunuyor.

Fizy

Bir zamanların popüler müzik servisi Fizy, başarılarıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Kuruluşundan kısa bir süre sonra The New York Times’ın dikkatini çekmiş, 2011 yılında da Mashable ödüllerinde “Dünyanın En İyi Müzik Servisi” ödülünü kazanmıştı.

Bilgisayar ve mobil sürümleri bulunan Fizy’nin de ücretsiz ve Premium üyelik seçenekleri bulunuyor. Ayda 60 saat yerli ve yabancı şarkı dinleme kısıtlaması bulunan ücretsiz sürümde reklam desteği de bulunuyor.

Premium üyelikte ise sınırsız müzik dinlemenin yanı sıra, reklamsız olarak müzik dinlemek mümkün. Çevrimdışı dinleme özelliği sunan Fizy’nin bu özelliklerine sahip olmak için ayda belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Muud

Muud, internet üzerinden müzik dinleyebilmenize olanak tanıyan popüler bir hizmettir. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanım sunan platformun kütüphanesinde çok fazla sayıda müzik yer alıyor. Bu, istenen müziği bulma konusunda oldukça önemlidir.

Platformda çevrim dışı dinleme özelliği mevcut. Bu özellik sayesinde internet bağlantısı olmadığı zamanlarda da müzik dinleyebilirsiniz. Platformda premium sürüm de bulunuyor. Ayda belirli bir ücret karşılığında abone olabileceğiniz plan, çevrim dışı dinleme, yüksek ses kalitesi, sınırsız şarkı atlama gibi çeşitli avantajlar sunuyor.

Soundcloud

Uzun yıllardır hizmet veren Soundcloud, dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip. İnternetten müzik dinleyebilmenize imkân tanıyan hizmette çok başarılı bir arayüz bulunuyor. Bu sayede çok kolay bir kullanım sunan Soundcloud'ın web sürümünün yanı sıra mobil uygulaması da mevcut.

 

YouTube Music

Geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunulan YouTube Music kısa süre içerisinde dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip oldu. Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dijital müzik platformunun kütüphanesinde çok fazla sayıda müzik yer alıyor. Platformda yer alan Keşfet bölümü sayesinde yeni müzikler keşfedebilirsiniz.

Bu yazıda en popüler çevrim içi müzik dinleme hizmetlerini sıraladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR