Yıllandıkça Güzelleşen 6 Muhteşem MMO Oyunu

Yıllandıkça güzelleşen 6 muhteşem MMO oyununu sizlerle paylaştık. Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın!

Yıllandıkça Güzelleşen 6 Muhteşem MMO Oyunu

Online oyunların tarihine baktığımızda aralarından çok azının aynı tazelikte kaldığını görüyoruz. Bizi alıp dünyanın öbür ucundaki insanlarla bir araya getiren, karakterlerimizde bambaşka dünyalar keşfettiğimiz bu oyunlar arasında öyleleri var ki hiç eskimiyorlar desek yeridir. Hadi eskidiler diyelim, hemen bir ek paketle yeni bir heyecan yaratmayı çok iyi başarıyorlar. Bu blogda sizlerle Yıllar Geçse Bile Hiç Yaşlanmayan 6 Muhteşem MMO Oyunu'nu paylaştık. 

Lafı çok uzatmadan listemize başlayalım:

World of Warcraft

World of Warcraft sadece bir oyun değil, bir çok oyuncu için farklı bir dünyadır. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanmakta olan büyük bir online rol yapma oyunu olarak tanımlayabiliyor olsakta, oyunu oynayanlar çok daha fazlası olduğunu biliyorlar. Blizzard Entertainment firması tarafından geliştirilen World of Warcraft (kısaca WoW)aradan geçen onca yıldan sonra milyonlarca insana yeni bir dünya sunarak, oyuncuları adeta kendisine bağlamayı başardı. Eğer oynamak isterseniz bir karakter oluşturup, oyun dünyasındaki görevleri tamamlayarak, canavarları öldürerek ya da diğer oyuncularla savaşarak deneyim kazanmak suretiyle seviyelerini artırabilirsiniz. Özel bir üyelik gerektiren ve aylık belirli bir ücret ödeyerek oynayabileceğiniz World of Warcraft'ın son çıkan ek paketi Legion'ı da mutlaka denemelisiniz. 

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online bilgisayardaki en eski RPG klasiklerinden olan meşhur Elder Scrolls serisinin en son halkası olan MMORPG türünde bir online RPG oyunuThe Elder Scrolls Online'da oyuncular Molag Bal'ın hizmetkarları tarafından kurban edilerek Molag Bal'ın kendi dünyası olan Coldharbor'a ebediyete kadar Molag Bal'a hizmet etmek için gönderilen bir kahramanı yönetiyorlar. The Elder Scrolls Online'da yer alan karakter yaratma bölümü oldukça detaylı. Oyuncular Tamriel'in hakimiyeti için savaşan 3 farklı taraftan birini seçtikten sonra kahraman sınıfı seçimlerini yapıyorlar. 4 farklı kahraman sınıfının yer aldığı oyunda sınıflar arası sert çizgiler bulunmamakta. Her sınıf oyundaki bütün silah ve ekipmanları kullanabilmekte. Bu sayede oyunculara farklılık gösteren kahramanlar yaratma imkanı tanınıyor. The Elder Scrolls Online aylık belirli bir ücret ödeyerek oynayabileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor. 

Guild Wars 2

World of Warcraft'ın en dişli rakipleri arasında yer alan ve Diablo ve Diablo 2 gibi oyunların yapımında emeği geçmiş geliştiriciler tarafından geliştirilmiş olan MMORPG türünde bir online rol yapma oyunu olan Guild Wars 2'nin hikayesi gizemlerle dolu bir fantastik dünya olan Tyria'da geçiyor. İnsanlar, Charr, Sylvari, Asura ve Norn ırklarının bulunduğu oyunda, beş ırktan birini seçerek ejderhalara karşı savaşmak amacıyla ırkları birleştirebilme yeteneğine sahip Destiny's Edge loncasının eski üyelerini bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu keyifli oyunda belirli bir ücret ödeyerek oynayabileceğiniz oyunlar arasında.

The Lord of the Rings Online

Efsane yapım The Lord of the Rings için bugüne kadar pek çok oyun oynadık, özelliklede bu marka niteliği taşıyan yapım için en dikkat çeken oyunlar ise hiç şüphesiz başarılı strateji oyunu olan Middle Earth serisi olmuştur. Onun dışında bu fenomen marka için daha birçok farklı oyunla karşılaştık, unutulmazlar arasında üçüncü şahıs kamerasından oynanabilen oyunlarda vardı. The Lord of the Rings Online ise efsanevi The Lord of the Rings serisinin o eşsiz ruhunu MMO platformuna taşıyabilme özelliğine sahip tek oyun.

Star Wars: The Old Republic

Çıktığı dönemin en iddialı yapımları arasında yer alan Star Wars: The Old Republic için şimdiye kadar birçok oyun şirketi olumsuz yorum yapmış olsa da, BioWare’in bu dev projenin altından kalkamayacağını iddia edilse de gerçekten listede olması gerektiğini düşündüm. 

EVE Online

EVE Online, denemesi ücretsiz ama devam etmek isteyenlerin her ay belirli bir miktarda para ödeyerek oynayabilecekleri bir oyun olmasıyla dikkat çekiyor. Ödeme seçenekleri aylık, 3 aylık, 6 aylık veya 12 aylık seçeneklerinden oluşuyor ve uzun süreli alımlarda çeşitli indirimlerden faydalanabiliyorsunuz. Oyuncular EVE Online'da madencilik, korsanlık, üretim, ticaret, keşif ve savaş konusunda uzmanlık kazanabiliyor ve bireysel yeteneğini karakterini ne yönde geliştirmek istiyorsa ona yönlendirebiliyor. Hikayesiyle birlikte çok keyifli bir oyun deneyimi yaşadığınız EVE Online, 21,000 yıl gelecekteki kayıtlara göre insanlık popülasyonunun aşırı büyümesiyle, Dünya'nın kaynaklarının yetersiz olmasından ve Samanyolu'ndaki diğer sistemlere yayılmaya başlamasından bahsediyor.

World of Warcraft: Legion'ı Detaylı İnceledik!

Eylül Ayında Satın Almak İsteyeceğiniz 6 Oyun


YORUMLAR