DC Evrenindeki Film, Dizi ve Oyunlar Artık Birbirleriyle Bağlantılı Olacak

DC Studios önemli bir değişimin eşiğinde ve şirket bundan sonraki projelerinde evrenleri bağlantılı tutmayı amaçlıyor. İşte detaylar!

DC Evrenindeki Film, Dizi ve Oyunlar Artık Birbirleriyle Bağlantılı Olacak

DC evreni özellikle dizi sektöründe başarılı işlere imza atıyor olsa da oyun ve sinema noktasında bir türlü istediği başarıyı yakalayamıyor. Warner Bros. tarafından yapılan son düzenlemeyle birlikte evrende yer alan film, dizi ve oyunların tamamının artık birbiriyle bağlantılı olması ve aynı evrende geçmesinin sağlanacağı belirtiliyor.

Dizi tarafındaki başarısı ve tutarlılığına rağmen sinema tarafında DC'nin işleri epey bir karışık. Eski filmler bazı popüler yönetmenler eşliğinde tek bir evrende tutulurken, Zack Snyder'ın son Justice League varyasyonu ve bağımsız olan Joker ve Batman filmleri gibi evrenin dışında kalan filmler de mevcut.

James Gunn'ın DC Studios İçin Önemli Planları Var

DC Evrenindeki Film, Dizi ve Oyunlar Artık Birbirleriyle Bağlantılı Olacak

Üstelik dizi ve oyun tarafında da evrenler oldukça karmaşık durumda. Warner Bros. ve DC'nin yeni düzenlemesi tüm bu evrenleri birleştirmeyi amaçlıyor. Warner Bros. ve Discovery'nin birleşmesi sonrası CEO görevine gelen David Zaslav, DC Studios'un başına James Gunn ve Peter Safran'ı yerleştirdi. Gerek Marvel gerekse DC tarafında beğenilen işlere imza atan James Gunn, DC Studios'ta yaratıcı geliştirme noktasında önemli isimlerden biri olacak.

James Gunn, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir tweet'te DC evrenini konu alacak her türlü film, dizi ve oyunların birbirleriyle bağlantılı olacağını belirtti. Keza mevcut evrenlerin de birleştirileceğine işaret etti.

Burada asıl merak edilen ise sevilen bağımsız yapımlardan Joker ve Batman'e ait devam filmlerinin evrene bağlanıp bağlanmayacağı yönünde ancak şimdilik söylentiler bu yapımların bağımsız kalmaya devam edeceğine işaret ediyor.

Henry Cavill, Superman Rolüyle Geri Dönüyor (Video)
İNTERNET

Henry Cavill, Superman Rolüyle Geri Dönüyor (Video)

Geçtiğimiz yıllarda PC toplama videosuyla gündeme gelen Henry Cavill, Superman rolüyle geri döneceğini duyurdu. Yayımlanan videoyla beraber Cavill'in yeniden Superman rolünü canlandıracağı onaylanmış oldu.

Ben Affleck'in Batman'i Canlandıracağı Film Belli Oldu
Sinema

Ben Affleck'in Batman'i Canlandıracağı Film Belli Oldu

Ben Affleck, Batman karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Affleck'in DC Comics evreninin en sevilen süper kahramanlarından bir tanesi olan Batman'i bir kez daha canlandıracağı film belli oldu.

YORUMLAR