Instagram Reels'a Yeni Özellikler Geliyor

Instagram'ın TikTok'a rakip olarak duyurduğu Reels, yakın zamanda yeni özelliklere kavuşacak. İşte detaylar!

Instagram Reels'a Yeni Özellikler Geliyor

TikTok'un önlenemez yükselişinin ardından başta Instagram olmak üzere çoğu sosyal medya uygulaması, TikTok'un tarzını kopyalamaya başladı. Bu özelliklerden biri olarak ortaya çıkan Instagram Reels, büyük başarı yakaladı. Yakın zamanda eklenecek yeni özellikler ise çok daha iyi bir kullanım vadediyor.

Bugün duyurulan yenilikler arasında video düzenleme işlemlerini kolaylaştıran ve viral olan konulara bulmaya yardımcı olan araçlar yer alıyor.

Instagram Reels'a Yeni Özellikler Geliyor

Instagram Reels Yenilikleri

Yeni gelen özellikler arasındaki en büyük değişiklik, video düzenleme aracında yaşandı.

Artık metin, ses ve video klipleri ekleme işlemleri, klasik video düzenleme araçlarında hakim olduğumuz şekilde tek bir sayfada gerçekleştirilebilecek. Sistemin TikTok'takine oldukça benzer olması, kullanıcıların kolaylıkla alışmasını sağlayacak gibi duruyor.

Bir diğer yenilik ise yine TikTok'ta bulunan viral içerik inkübatörünün eklenmesi oldu. Artık kullanıcılar o an neyin popüler olduğunu bu viral sayfası üzerinden görebilecek ve içeriklerini buna göre üretebilecek.

Özellikle içerik oluşturucular için getirilen yeniliklerin arasında gelişmiş gönderi analizi ve çeşitlendirilen hayran etkileşimi de yer alıyor. 

Instagram Reels Reklam Oluşturma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Reels Reklam Oluşturma Nasıl Yapılır?

Instagram Reels reklam; içerik üreticileri ve markaların daha çok kişiye ulaşması noktasında önemli rol oynuyor.

YORUMLAR