Samsung Galaxy S6'nın Türkiye Fiyatı ve Çıkış Belli Oldu (Güncellendi)

Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 Edge'in Türkiye çıkış ve satış rakamları belli oldu.

Samsung Galaxy S6'nın Türkiye Fiyatı ve Çıkış Belli Oldu (Güncellendi)

Uzun süredir Samsung Galaxy S6 serisinin haberleriyle uyanıp, yeniden onlarla uyuyoruz. Sonunda o muhteşem gün geldi Samsung Galaxy S6 ile tanıştık. Peki, Türkiye’ye ne zaman geliyor ve kaç liradan satılacak? İşte cevabı…

Samsung’un yeni yıldızı Galaxy S6 ve kavisli bir ekranı olan Galaxy S6 Edge’in 10 Nisan’da Türkiye'de piyasaya çıkması bekleniyor. Cihazların Türkiye satış rakamları da belli oldu.

Beş farklı renkte ve 32/64/128 GB depolama seçenekleriyle satışa çıkacak olan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Samsung Türkiye, cihazlar piyasaya sürülmeden önce büyük bir tanıtım kampanyasına girmeye hazırlanıyor.

Samsung’un Galaxsy S6 serisi için bir süredir devam eden viral ve resmi kampanyaların başarısı çok yakında belli olacak. PR konusunda sınır tanımayan Samsung, Galaxy S6 serisinden oldukça umutlu.

Türkiye’de cihazların fiyatları şöyle olacak; 32 GB depolama kapasitesine sahip olan Galaxy S6’nın fiyatı 2499 TL ve 64 GB olan modelin fiyatı da 2799 TL. Yine aynı şekilde 32 GB depolama alanına sahip olan Galaxy S6 Edge'in fiyatı da 2999 TL olacak.

Samsung Galaxy S6 ve LG G Flex2 Karşılaştırması

Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu: Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 ve LG G3 Karşılaştırması

Samsung Galaxy S6 Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

YORUMLAR