Togg'un Ön Sipariş Tarihi Belli Oldu: Fiyatı da Açıklanıyor!

Togg'un ön sipariş sürecine giderek yaklaştığımız bu günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulundu.

Togg'un Ön Sipariş Tarihi Belli Oldu: Fiyatı da Açıklanıyor!

Uzunca süredir ön sipariş dönemine dair detaylar aktarılan ve yakında yollarda olması beklenen Togg'un ön sipariş dönemi ve fiyatına dair Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır'dan önemli açıklamalar geldi.

2017'de çalışmaları başlanan yerli ve milli otomobil Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği fabrika 29 Ekim 2022 tarihinde açılmıştı. Otomobilin fiyatı da ön sipariş tarihi de hâlâ belirsizliği koruyor olsa da bugün yapılan açıklamalar kafalardaki soru işaretlerinin giderileceğini gösteriyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, bugün İstanbul'da düzenlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) genel merkezinde katıldığı etkinlikte Togg için otomotivde Avrupa'nın 4. dünyanın ise 14. büyük üreticisi olduğunu belirtti.

Togg'un Ön Sipariş Tarihi Belli Oldu: Fiyatı da Açıklanıyor!

Togg Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Togg'un ön sipariş sürecine dair açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Kacır, "Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak." dedi. Ön sipariş ile Togg sahibi olanların bu ay sonunda otomobillerine binebileceği de aktarılan bilgiler arasında.

Bakan Yardımcısı Kacır'ın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde:

"Togg'la birlikte yeni bir yolculuğa çıkacağız. Bu sadece bir markanın, bir şirketin yolculuğu değil, bu sadece bir otomobil yolculuğu da değil, bu mobilite ekosisteminde yükselen yıldız olma iddiası taşıyan Türkiye'nin yolculuğu olacak. Togg sadece dünyanın en başarılı elektrikli otomobil markalarından biri olmayacak, beraberinde çok sayıda teknoloji girişiminin doğmasına vesile oluyor olacak."

Togg'dan Yeni Ön Sipariş Duyurusu!
Otomobil

Togg'dan Yeni Ön Sipariş Duyurusu!

Togg'un ön sipariş sürecine dair detaylar geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmış, kullanıcılara Trumore mobil uygulaması üzerinden ön sipariş olanağı sağlanacağı açıklanmıştı.

Togg Öncesi ÖTV Düzenlemesi: Togg'un Fiyatı Belli Oluyor!
Otomobil

Togg Öncesi ÖTV Düzenlemesi: Togg'un Fiyatı Belli Oluyor!

Togg'un ön sipariş sürecine ilişkin gerçekleştirilen NFT satışlarının ardından yeni yaşanan gelişme Togg'un ön sipariş fiyatını ilgilendiriyor.

YORUMLAR