Togg, Las Vegas'ta Sergilenecek!

Yerli otomobil Togg, geçtiğimiz yıl lansmanını gerçekleştirdiği etkinliğe bu yıl Dijital Mobilite Bahçesi ile katılacak. İşte detaylar!

Togg, Las Vegas'ta Sergilenecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ön sipariş dönemi giderek yaklaşıyor ve bu süreçte otomobile dair pek çok yeni şey duyuyoruz. Bugün de Togg'un Dünya'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES 2023'te yer alacağı açıklandı.

ABD'nin Las Vegas eyaletinde 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2023'te yerli otomobil Togg'un sergileneceği açıklandı. Kullanıcıların görme, koklama, işitme ve dokunma duyularına hitap eden benzersiz bir teknoloji deneyim alanıyla etkinlikteki yerini alacağı açıklanan Togg bu alana "Dijital Mobilite Bahçesi" adını veriyor.

Togg, Dijital Mobilite Bahçesi ile CES 2023'te

Togg, Las Vegas'ta Sergilenecek!

Hem dijital hem de doğayla iç içe olacağı söylenen bu deneyim alanı 910 metrekarelik bir alanda CES 2023 ziyaretçileri için kapılarını açacak. Togg'un insan ve teknoloji, sanat ve bilim, akıl ve kalp, birlik ve çokluk gibi kavramlarını bir arada buluşturduğu Dijital Mobilite Bahçesi, geleceği dijial sanatla anlatmayı amaçlıyor.

CES 2023 etkinliği yarın başlayacak ve etkinliğe giden ziyaretçiler Togg'u ve Togg'un benzersiz deneyim alanını tecrübe edebilecek.

Togg ve Migros İş Birliği Duyuruldu: İşte Projeler!
TEKNOLOJİ

Togg ve Migros İş Birliği Duyuruldu: İşte Projeler!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ön satış sürecine giderek yaklaştığımız bu dönemlerde markanın sponsorluk anlaşmaları da ortaya çıkmaya başlıyor.

Yerli Otomobil TOGG Nasıl Şarj Edilir? (Video)
Otomobil

Yerli Otomobil TOGG Nasıl Şarj Edilir? (Video)

İnternet üzerinden yayımlanan bir video, TOGG nasıl şarj edilir sorusunu yanıtladı. Yayımlanan videoda yerli elektrikli otomobili şarj etmek için uygulanması gereken adımlara yer verildi.

YORUMLAR