Traffic Racer'in Yapımcısından Yeni Bir Oyun: Traffic Rider

Traffic Racer ile 150 milyondan fazla indirilmeye ulaşan Soner Kara'dan yeni bir oyun daha geldi.

Traffic Racer'in Yapımcısından Yeni Bir Oyun: Traffic Rider

150 milyondan fazla indirilmeyle dünyayı kasıp kavuran Traffic Racer'in yapımcısı Soner Kara'dan yepyeni bir oyun daha geldi.

Piyasaya sürdüğü Traffic Racer oyunuyla 150 milyon indirmeye erişen Soner Kara, bu sefer daha iddialı bir oyun geliştirdi. Traffic Rider adını verdiği bu oyunu İOS platformunda kullanıcılara sunan Soner Kara yine dünya çapında ün tazeleyecek gibi görünüyor. Traffic Racer oyununa benzerliğiyle dikkat çeken Traffic Rider'da bu sefer motorsikletler tercih edilmiş. 20 farklı motorsiklet ve 40 zorlu görevin bulunduğu bu oyun Unity oyun motoru kullanılarak 14 ay gibi bir sürede ortaya çıkmış.

Birinci şahıs kamerasından oynanan oyundaki grafikler ve sesler oldukça gerçekçi yapılmış. Oyun aynı zamanda çevrimiçi liderlik tablosuna da sahip. Motorsiklet tutkunlarının ilgisi fazlasıyla çekecek olan bu oyun sizi saatlerce telefon başında oturtturabilir. Oyunda değişken hava koşulları, zamana karşı yarış ve daha pek çok mod bulunuyor. Şu an sadece İOS platformunda olan oyun 2016 Ocak ayı içerisinde Android ve Windows Phone platformlarına da gelecek.

Dev Oyun Yapımcıları Neden Mobil Oyun Yapmıyorlar?

Muhteşem Oyun Fallout Shelter Güncellendi

YORUMLAR