Uygun Fiyatlı Apple Watch SE Geliyor Olabilir

Apple'ın uygun fiyatlı akıllı saat modeli üzerinde çalıştığı ve Watch SE ismi ile tanıtacağı iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde.

uygun-fiyatli-apple-watch-se-yolda

Apple uygun fiyatlı yeni akıllı saat modelini kullanıcıların beğenisine sunabilir. Apple Watch SE önümüzdeki sene tanıtılabilir. İşte Apple Watch SE hakkında gelen iddia.

Apple Watch SE Tanıtılabilir

Komiya isimli Twitter kullanıcısı Apple Watch SE hakkında bir iddia ortaya attı. Apple Watch SE eski akıllı saat modelinin tasarımına sahip olabilir. İddiaya göre, Apple Watch SE yalnızca alüminyum olarak satışa sunulacak. Akıllı saatin fiyatının Series 3 ile aynı olacağı söylentiler arasında yer almakta.

Saatin önümüzdeki yıl Mart ayında piyasaya çıkacağı ve yalnızca 42mm modelinde çıkacağı bildiriliyor. Apple Watch SE hakkında bilinenler şu anda bu kadar. Akıllı saat hakkında sızıntıların önümüzdeki günlerde daha da netleşmesi bekleniyor.

Apple'ın bu yıl Watch Series 6 modelini tanıtmasına kesin gözüyle bakılmakta. Apple Watch Series 6 özellikleri ve fiyatı hakkında sızıntılara buradan bakabilirsiniz. Apple Watch SE hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce akıllı saatte hangi özellikleri olmalı? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR