2014'ün En İyi iOS Oyunları

2014'ün en iyi mobil oyunları yazımızda!

2014'ün En İyi iOS Oyunları

Merhaba Tamindir takipçiler. Uzun bir yılı geride bırakmak üzereyiz ve bu sene içerisinde birbirinden güzel mobil oyunlar çıkış yaptı. Bu oyunlar arasından bazıları oldukça dikkat çekiciydi. Eğer iPhone ve iPad'inizde güzel oyunlar oynamayı seviyorsanız bu yazımızda 2014 yılı içerisinde çıkan en iyi iOS oyunlarını listeleyeceğiz. Listemizde yer alan oyunları oynarken büyük keyif aldık ve bu keyfi sizinle paylaşmak istedik. İşte tam 20 adet farklı ve yüksek kaliteli iOS oyununda oluşan "2014'ün En İyi iOS Oyunları" listemiz:

  • Vainglory:

VainGlory oyunculara bolca aksiyon ve heyecan dolu an yaşatan bir mobil MOBA oyunu. Eğer online olarak diğer oyuncularla çarpışmak ve rekabeti doyasıya yaşamak isterseniz League of Legends benzeri bu oyun hoşunuza gidecektir. Sadece iOS'a özel bir oyun olan VainGlory'i bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

  • Sky Force 2014:

Sky Force 2014 klasik shoot em up oyunlarının retro yapısını yeni teknolojinin ürünü üst kalite grafiklerle birleştiren bir uçak savaşı oyunu. Bolca aksiyonun yer aldığı oyun uzun soluklu bir eğlence sunmayı başarıyor. Oyunu bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz, yıldızları toplamayı ve uçağınızı geliştirmeyi ihmal etmeyin:

Sky Force 2014 - Tamindir İncelemesi
Tamindir TV

Sky Force 2014 - Tamindir İncelemesi

Sky Force 2014 10 yıl önce yayınlanan Nokia Symbian versiyonunun ardından Android ve iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için muhteşem bir çıkış yaptı.

Eternirty Warriors 3:

Eğer aksiyon RPG oyunları favorinizse bu oyun hoşunuza gidecektir. Eternity Warriors 3'de farklı kahramanlardan birini seçiyoruz ve bize verilen görevleri tamamlayarak büyülü silah ve zırhların peşine düşüyoruz. Oyundaki bölüm sonu canavarları savaşları ise bolca heyecan sunuyor. Eternity Warriors 3'ü bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

  • Smash Bandits Racing:

Eğer heyecan dolu bir yarış oyunu oynamak isterseniz Smash Bandits Racing güzel bir tercih olacaktır. Güzel grafikleri, aksiyon dolu dinamik oyun yapısı, tek parmağınızla oyunu rahatça oynamanıza imkan tanıyan kontrol yapısı bu oyunu favorilerimiz arasına dahil etti. Oyunu indirmek için:

Smash Bandits Racing Tanıtım Videosu
OYUN

Smash Bandits Racing Tanıtım Videosu

Smash Bandits Racing oyun severlere sıradışı ve eğlenceli bir yarış deneyimi sunan bir yarış oyunudur. Android veya iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Smash Bandits Racing'de sıradan bir yarış oyunundan farklı olarak işin içerisine polis de dahil oluyor ve yarışlar daha da eğlenceli hale geliyor.

  • Gaf Dağı:

Televizyonların sevilen ismi Metin Uca'nın başrolünde olduğu bu bulmaca oyunu size tıpkı televizyonlarda izlediğimiz yarışma oyunlarına benzer bir tecrübe yaşatıyor. Oyunda bize Metin Uca tarafından sorular yöneltiliyor ve bu sorulara zamanında cevap vermemiz isteniyor. Gaf Dağı'nda kimi zaman düzenlenen ödüllü yarışmalara katılarak çeşitli armağanlar da kazanabilirsiniz. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için:

Gaf Dağı - Tamindir İncelemesi
Tamindir TV

Gaf Dağı - Tamindir İncelemesi

Gaf Dağı, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir mobil bilgi yarışması oyunudur.

  • Respawnables:

Eğer TPS türünde aksiyon oyunlarını seviyorsanız Respawnables'i kaçırmayın. Bu aksiyon dolu oyunda kahramanımızı seçerek arenalara çıkıyoruz ve dilersek yapay zekayla, dilersek diğer oyuncularla savaşıyoruz. Çizgi roman tadindaki renkli ve kaliteli grafiklerle donatılmış oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz:

Respawnables - Tamindir İncelemesi
Tamindir TV

Respawnables - Tamindir İncelemesi

Mobil oyunları incelediğimiz video bölümümüzde bu hafta konuğumuz Respawnables oldu. 3 boyutlu bir aksiyon oyunu olan Respawnables bize Counter Strike tarzında karşılaşmalar yapma imkanı sunuyor.

  • Modern Combat 5: Blackout:

Eğer FPS oyunları favorinizse Modern Combat serisinin son oyununu deneyebilirsiniz. Tek başınıza veya çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz Yüksek aksiyon ve güzel grafiklerle donatılmış oyunu bu bağlantıyı kullanarak satın alabilirsiniz:

Modern Combat 5: Blackout Çıkış Videosu
OYUN

Modern Combat 5: Blackout Çıkış Videosu

Gameloft, ünlü FPS oyunu serisi Modern Combat'ın yeni oyunu Modern Combat 5: Blackout'u Android, Windows Phone ve iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için resmi olarak yayınladı.

  • F18 Carrier Landing 2:

F18 Carrier Landing 2 hem grafik hem de oynanış olarak başarıyı yakalayan bir simülasyon oyunu. F18 Carrier Landing 2'de çeşitli savaş uçaklarını yöneterek bu uçakları farklı pistlere indirmeye çalışıyoruz. Özellikle deniz üstündeki bir uçak gemisine uçak indirmek gibi görevlerde oldukça heyecanlı anlar bizleri bekliyor:

  • The Collectables:

The Collectables, Cry Engine kullanılarak geliştirilmiş olan bir mobil aksiyon - strateji oyunu. Bu oyunun inanılmaz yüksek bir grafik kalitesine sahip olduğunu söylemekte fayda var. Oyunda kendi kahraman takımımızı oluşturarak dünyanın fakrlı noktalarında bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Şu an için sadece iOS'a özel olan Oyunu bu bağlantıyı okullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

The Collectables Çıkış Videosu
OYUN

The Collectables Çıkış Videosu

The Collectables başında Cevat Yerli'nin olduğu dünyaca ünlü Crytek firması arafından iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'ler için yayınlanmış bir strateji oyunudur.

  • Assassin's Creed Pirates:

Assassin's Creed Pirates, Assassin's Creed serisinin 4. ve bence en güzel oyunu olan Black Flag'da yer verilen korsan konseptini mobil cihazlarımıza taşıyor. Oyun ilk olarak ücretli olarak yayınlanmıştı; fakat artık tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyunu bu bağlantıyı kullanarak indirebilir ve zaman kaybetmeden deniz savaşlarına atılabilirsiniz:

Assassin's Creed Pirates Çıkış Videosu
OYUN

Assassin's Creed Pirates Çıkış Videosu

Ubisoft'un iOS ve Android cihazlar için geliştirdiği mobil  korsan oyunu Assassin's Creed Pirates çıkış yaptı! Assassin's Creed 4'te gördüğümüz deniz savaşlarını yaşayabileceğimiz oyunda Alonzo Batilla isimli bir korsan kaptanın hikayesine tanık oluyoruz.

  • Crimsonland:

2000'li yılların başında çıkan bu kuşbakışı aksiyon oyunu kısa bir süre önce iOS cihazlar için de yayınlandı. Yenilenen bu versiyonda yeni silahlar, yükse kaliteli grafikler ile görsel efetkler ve Crimsonland'ın değişmez yüksek dozda heyecanı bizi bekliyor:

  • Striker Soccer 2:

Eğer basit şut atma oyunlarından sıkıldıysanız Striker Soccer 2 hoşunuza gidecektir. Bu güzel grafiklere sahip futbol oyununda maçlara çıkarak takımımızın şampiyonluk kariyerine kendimiz şekil veriyoruz. Oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Striker Soccer 2 Tanıtım Videosu
OYUN

Striker Soccer 2 Tanıtım Videosu

Striker Soccer 2 eğer eğlenceli bir mobil futbol oyunu arıyorsanız hoşunuza gidebilecek başarılı bir yapımdır. Kendi rüya takımımızı kurarak maçlara çıktığımız oyun alışılmış şut atma oyunlarının aksine bize gerçek zamanlı maçlar yapma imkanı sunuyor.

  • Fates Forever:

Fates Forever listemizde yer alan bir başka başarılı MOBA oyunu. Kolay ve akıllı kontrol sistemiyle öne çıkan Fates Forever güzel grafiklere sahip. iOS'a özel olarak yayınlanan bu oyunu internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Oyun ücretsiz olarak indirilebilmekte:

Fates Forever Sinematik Tanıtım Videosu
OYUN

Fates Forever Sinematik Tanıtım Videosu

Fates Forever eğer MOBA türündeki çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası oyunlarını seviyorsanız size tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyundur.

  • World of Tanks Blitz:

Bilgisayarlarımızda severek oynadığımız World of Tanks'ınmobil versiyonu bu sene içinde iOS cihazlar için çıkış yaptı ve büyük bir başarı yakaladı. Online olarak takımlar halinde diğer oyuncularla tank savaşları yapmanıza imkan tanıyan oyun güzel grafiklere sahip. Oyunu bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

World of Tanks Blitz Eğiticisi
OYUN

World of Tanks Blitz Eğiticisi

Bilgisayarlarda ve oyun konsollarında milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan tank savaşı oyunu World of Tanks'ın mobil versiyonu World of Tanks Blitz akıllı telefon ve tabletler için çıkış yaptı! iOS işetim sistemini kullanan iPhone, iPad ve iPod Touch'larınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz World of Tanks Blitz'de kendi tankınızı şeçerek internet üzerinden diğer oyuncularla 7'şerli karşılaşmalar yapabiliyorsunuz.

  • Hearthstone Heroes of Warcraft:

Blizzard'ın başarılı kart oyunu Hearthstone, iPad versiyonuyla dünya çapında milyonlarca oyuncunun beğenisini kazandı. Oyunda Warcraft kahramanlarını temsil eden kartları toplayarak destemizi oluşturuyoruz ve dilersek yapay zekaya karşı, dilersek diğer oyunculara karşı kart savaşları yapabiliyoruz. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için:

Hearthstone iPad Tanıtım Videosu
MOBİL

Hearthstone iPad Tanıtım Videosu

Blizzard'ın bir anda oldukça büyük ilgi toplamayı başaran kart oyunu Hearthstone, PC platformu için resmi olarak yayınlandıktan sonra şimdi de iOS platformu üzerinde iPad kullanıcılarıyla buluştu.

  • Angry Birds Transformers:

Angry Birds serisine yeni bir soluk getiren Angry Birds Transformers, side scroller türünde bir eğlenceyi iOS cihazlarımıza taşıdı. Aksiyonla donatılmış bir oyun yapısına sahip olan Angry Birds Transformers renkli ve göze hoş görünen grafiklere sahip. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için:

Angry Birds Transformers Resmi Oynanış Videosu
OYUN

Angry Birds Transformers Resmi Oynanış Videosu

Rovio’nun koş ve ateş et tarzında oynanış sunan yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Transformers’ın resmi oynanış videosu nihayet yayınlandı.

  • Plunder Pirates:

Plunder Pirates capcanlı grafikleri ve zengin içeriğiyle beğenimizi kazanan bir strateji oyunu. Oyunda kendi korsan adamızı inşa edebiliyoruz ve sonrasında açık denizlere açılabiliyoruz. Şu an için sadece iOS cihazlara özel olan oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Plunder Pirates Çıkış Videosu
OYUN

Plunder Pirates Çıkış Videosu

Angry Birds'ün geliştiricisi Rovio yeni mobil strateji oyunu Plunder Pirates'ı iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için resmi olarak yayınladı.

  • Adrenaline Rush - Miami Drive

Adrenaline Rush - Miami Drive bizi 70'li yılların renkli Miami'sine konuk eden ve aksiyon dolu bir oyun tecrübesi yaşatan sonsuz koşu türünde bir yarış oyunu. Oyunda döneme özgü arabaları kullanırken polise ve trafik kurallarına meydan okuyabiliyoruz. Eğer kurallara meydan okumak isterseniz bu ücretsiz oyun hoşunuza gidebilir:

  • Darkness Reborn

2014'ün en başarılı aksiyon RPG oyunları arasında yer alan Darkness Reborn göze hoş görünen grafiklere hızlı ve akıcı bir savaş sistemiyle birleştiriyor. Gerçek zamanlı savaş sistemine yer veren oyunu dilerseniz yapay zekaya karşı, dilerseniz diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Oyunu ücretsiz indirebilmektesiniz:

Darkness Reborn Oynanış Videosu
OYUN

Darkness Reborn Oynanış Videosu

Darkness Reborn mobil cihazlarda az sayıda örneğini gördüğümüz aksiyon RPG oyunlarının oldukça başarılı bir örneğidir.

  • Grand Theft Auto: San Andreas:

Listemizin son oyunu olan Grand Theft Auto: San Andreas 10 yıl önce bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız klasik oyunu yenilenmiş grafiklerle ve kontrol sistemiyle iOS cihazlarımıza taşıyor. Ücretli bir oyun olmasına rağmen vereceğiniz bütün parayı hakeden Grand Theft Auto: San Andreas geniş bir açık dünya ve uzun süren bir macera sunuyor:

GTA San Andreas Mobil İncelemesi
MOBİL

GTA San Andreas Mobil İncelemesi

Bilgisayarlara ve oyun konsollarına 2004 yılında çıkan ve büyük sükse yapan GTA San Andreas, Rockstar'ın geleneklerine uyarak tabletlere de çıkış yaptı.

Umarız listemizdeki oyunlar 2015'te de bolca eğlenmenize yardımcı olur. Mutlu yıllar!

Tamindir'de 2014'ün En'leri

YORUMLAR