Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Mobil Uygulamalar

Bu yazıda en iyi film ve dizi izleme uygulamaları listesi hazırladık. Hazırladığımız listede büyük popülerliğe sahip olan çevrim içi yayın platformları mevcut.

İnternet üzerinden dizi ve film izleyebilmenize olanak tanıyan çok sayıda platform yer alıyor. Peki, en iyi film ve dizi izleme uygulamaları neler? Hazırladığımız rehbere göz atabilir ve listede yer alan hizmetlerden bir tanesine abone olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mobil cihazların kullanım oranının giderek artmasıyla birlikte, artık neredeyse tüm web sitelerinin mobil uygulamaları da beraber sunuluyor. Dizi ve filmleri yasal bir şekilde izleyebileceğiniz web siteleri de aynı şekilde mobil platformlarda kullanıcılarına hizmet veriyor.

Dizi ve film tutkunları için hazırladığımız bu listede Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızdan dizi ve film izleyebileceğiniz uygulamaları sıraladık.

En İyi Film ve Dizi İzleme Uygulamaları Listesi

  • PuhuTV
  • BluTV
  • Netflix
  • Bein Connect
  • Tivibu
  • Exxen
  • Amazon Prime Video
  • Gain
  • Disney+
  • Mubi
  • Turkcell TV+
  • TOD TV

2023'te Sinemada En Çok İzlenen Filmler ve Konuları
Sinema

2023'te Sinemada En Çok İzlenen Filmler ve Konuları

2023’ü geride bırakırken beyazperdede izi kalan filmlere yakından bakalım. Yıl boyunca Türkiye’de ve dünyada en çok izlenen filmler hangileri oldu? 2023 filmlerine ait gişe sıralamaları, konuları ve oyuncuları hakkındaki tüm detayları bu yazımızda bir araya getirdik.

Dizi ve film izleme uygulaması önerileri listesinde yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

PuhuTV

Yeni bir dijital platform olan Puhutv, ücretsiz dizi ve filmi izleme imkânı sunuyor. Biten diziler, devam eden diziler ve yerli filmleri yüksek görüntü kalitesiyle birlikte sunan platform hem masaüstü hem de mobil platformda kullanıcılarına hizmet veriyor.

Üye olduktan sonra izleme alışkanlıklarınızı tespit ederek sevebileceğiniz içerikleri karşınıza çıkaran puhutv, yarıda bıraktığınız dizi ya da filmi istediğiniz cihazdan kaldığınız yerden devam edebilme olanağı da sunuyor. Platformdaki içerikleri üye olmadan da izleyebilirsiniz.

2024'te Vizyona Girmesi Heyecanla Beklenen Filmler
Sinema

2024'te Vizyona Girmesi Heyecanla Beklenen Filmler

2023 sinema sezonu farklı kategorilerdeki birbirinden başarılı filmlerle kapandı. Şimdi sırada 2024’te vizyona girmesi heyecanla beklenen yapımlar var.

BluTV

Bir başka dijital platform olan BluTV’de yüzlerce dizi ve filmi hem bilgisayardan hem akıllı televizyondan hem de mobilden izleyebilirsiniz. BluTV belgeselleri, dizileri, programları ve filmleri ile öne çıkıyor. Platformda yer alan içerikleri izleyebilmek için belirli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekiyor.

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri
Sinema

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri

BluTV dizileri sayesinde uzun süre boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz. Peki, popüler dijital yayın platformunda yer alan en başarılı diziler hangileri? Bu rehberde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak yapımları bir arada topladık.

Netflix

Kaliforniya kökenli eski bir girişim olan Netflix, 1999 yılında abonelik sistemine geçmiş ve günümüzde hâlâ varlığını onlarca ülkede sürdürmeye devam ediyor. Dijital yayın hizmetinde çok sayıda dizi, film, program, belgesel, çizgi film ve animasyon bulunuyor.

Tamamen reklamsız olarak hizmet veren Netflix’teki içerikleri bilgisayar, tablet, akıllı telefon ve akıllı televizyon üzerinden izleyebilirsiniz. Çeşitli ücretlerle farklı özellikler sunan üç farklı paketten birini satın almanız gerekiyor.

Netflix Film Önerileri - Mart 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Mart 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

Bein Connect

Bein Connect üzerinden filmler, diziler, belgeseller ve çok sayıda televizyon kanalı dahil olmak üzere çeşitli içerikleri izleyebilirsiniz. Belirli bir ücret karşılığında abone olabileceğiniz platformda ayrıca spor ile ilgili içerikler de mevcut. Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken hizmeti çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Tivibu

Türk Telekom’un sunduğu Tivibu platformunda filmler, diziler, belgeseller ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Platformda sinema paketinin yanı sıra spor paketi de bulunuyor. Hizmette yerli ve yabancı çeşitli TV kanalları da mevcut.

Exxen

Kısa süre içerisinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan Exxen'de Leyla ile Mecnun ve Gibi dahil olmak üzere çok sayıda dizi, belgesel ve Tolgshow Filtresiz, Katarsis dahil olmak üzere çeşitli programlar yer alıyor. Platformda yer alan içerikleri izleyebilmek için belirli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekiyor.

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar? Güncel Fiyat - 2024
İNTERNET

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar? Güncel Fiyat - 2024

İlk olarak 2021 yılında hizmet vermeye başlayan yerli dijital yayın hizmetindeki içerikleri izlemek istiyorsanız Exxen üyelik ücreti 2024 yılı itibarıyla ne kadar oldu sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz.

Amazon Prime Video

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Amazon Prime Video, çevrim içi yayın platformudur. Platformun kütüphanesinde The Boys, The Office, American Gods ve The Man in the High Castle dahil olmak üzere çok sayıda popüler içerik yer alıyor.

Hizmette 30 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Bir ayın sonunda ücret kesilmeye başlar. Bu nedenden dolayı eğer platformu kullanmaya devam etmek istemezseniz deneme süresi bitmeden aboneliğinizi iptal etmeniz gerekiyor.

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024
Sinema

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024

En iyi Amazon Prime dizileri ve filmleri neler? Bu yazıda 2024 yılında popüler dijital yayın platformu üzerinden izleyebileceğiniz en başarılı yapımları bir arada topladık.

Gain

Yerli dijital yayın platformu Gain, çok büyük bir popülerliğe sahip. Çok sayıda izleyici tarafından tercih edilen platformda Ayak İşleri, 10 Bin Adım, Hamlet dahil olmak üzere çeşitli içerikler bulunuyor. Aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı abonelik seçeneğine sahip olan hizmette aynı anda 3 ekrandan izleme özelliği mevcut.

Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Dizi Önerileri - 2024
Sinema

Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Dizi Önerileri - 2024

Yabancı dizi önerileri isteyen kişiler için 2024 yılında izlenebilecek birbirinden başarılı yapımların yer aldığı bir liste hazırladık.

Disney+

Disney+ isimli dijital yayın platformunda çok sayıda dizi, film, belgesel ve animasyon bulunuyor. Loki, Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian, WandaVision ve dahasını sunan hizmette yer alan içerikleri izleyebilmek için belirli bir ücret karşılığında abonelik almanız gerekiyor.

Disney Plus Fiyatı Ne Kadar? Güncel 2024 Ücreti
İNTERNET

Disney Plus Fiyatı Ne Kadar? Güncel 2024 Ücreti

İlk olarak 2019 yılında hizmet vermeye başlayan dijital yayın platformundaki içerikleri izlemek istiyorsanız Disney plus üyelik fiyatı 2024 itibarıyla ne kadar oldu sorusunun cevabını merak ediyor olabilirsiniz.

Mubi

Mubi, çevrim içi film izleme hizmetidir. Platform üzerinden oyuncu kadrosu, ödüller, yapım yılı, yönetmen gibi bilgilerin yanı sıra film ile ilgili yorumlara da bakabilirsiniz. Hizmette ayrıca çeşitli listeler de mevcut. 7 günlük ücretsiz deneme sürümü sunan hizmeti kullanmaya devam etmek isterseniz ücretli abonelik almanız gerekiyor.

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste
Sinema

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste

Kurgusal bir çizgi roman ve çizgi film evreni olarak tanımlayabileceğimiz Marvel dünyasında yenilikler sürüyor. Dünyanın dört bir yanında hayranlıkla izlenen Marvel karakterlerinin yer aldığı yeni projeler geniş kitlelerde büyük bir heyecan uyandırıyor.

Turkcell TV+

Turkcell TV+ dizi, film, spor, belgesel içeriklerinin yanı sıra çeşitli TV kanalları da sunuyor. Film ve dizi tarafında korkudan aksiyona dramdan bilim kurguya maceradan komediye kadar pek çok tür mevcut. Hizmette yer alan içerikleri izlemek için belirli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekiyor.

The Turkish Detective Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Sinema

The Turkish Detective Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Barbara Nadel’in suç ve gerilim temalı roman serisi “Inspector İkmen” Paramount + tarafından dizi haline getirildi.

TOD TV

Çeşitli türlerde çok sayıda film ve dizinin yer aldığı TOD TV'de ayrıca spor içerikleri ve TV kanalları da mevcut. Hizmette yer alan içeriklere ücretli abonelik aracılığıyla erişebilirsiniz. İster akıllı televizyon ister akıllı telefon ister tablet isterseniz bilgisayar üzerinden TOD TV'yi kullanabilirsiniz.

Uzak Doğu Sineması Sevenler için En İyi Kore Dizileri
Sinema

Uzak Doğu Sineması Sevenler için En İyi Kore Dizileri

Bu yazıda 2023 yılında izleyebileceğiniz birbirinden başarılı Kore Dizilerini bir arada topladık. Listede romantikten korkuya kadar çeşitli türlerde yapımlar bulunuyor.

Bu rehberde dizi ve film izleme uygulamaları listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı hizmet hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR