En Çok İndirilen Mobil Uygulamalar (Android)

Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar nelerden oluşmaktadır? Kullanıcılar arasında en popüler Android uygulamalarını sizler için bir arada topladık.

En Çok İndirilen Mobil Uygulamalar (Android)

Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar nelerden oluşmaktadır? Kullanıcılar arasında en popüler Android uygulamalarını sizler için bir arada topladık.

Google Play Store'da öne çıkan popüler ücretsiz Android uygulamaları düzenli olarak güncelleniyor. Bu uygulamaların uygulama mağazasında ne kadar çok indirildiğine bağlı olarak listelendiğini belirtmek gerekiyor.

Google Play Store'da en çok indirilen uygulamaların sıralandığı listede hangi uygulamaların yer aldığını ve bu uygulamaları en çok indirilen Android uygulamalarından biri olmasını sağlayan faktörleri aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Android'de En Çok İndirilen Mobil Uygulamalar Listesi

  • Instagram
  • WhatsApp Messenger
  • Telegram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Trendyol
  • E-Devlet Kapısı
  • Ziraat Mobil
  • Getir
  • Letgo
  • Hepsiburada
  • Yemeksepeti
  • Dolap
  • Çiçek Sepeti
  • N11
  • Migros
  • LC Waikiki
  • NGL
  • TikTok
  • CapCut
  • Facebook Messenger
  • Twitter
  • Netflix
  • Disney Plus
  • Discord
  • Duolingo
  • YouTube
  • Google Chrome

Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar listesinde yer alan uygulamalar yukarıdakilerle sınırlıdır. Bu uygulamalar hakkında detaylı bilgi almak için okumaya devam edin.

Instagram

Instagram, Meta'nın alt kuruluşu tarafından geliştirilen bir sosyal medya uygulamasıdır. Sosyal medya platformu özellikle görselliğin giderek daha ön plana çıkmaya başladığı bugünlerde kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Öyle ki Instagram'ın şu anda 1,5 milyar kullanıcıya doğru seyir hâlinde olduğu biliniyor.

WhatsApp Messenger

En çok indirilen mobil uygulamalar listesinin olmazsa olmazı muhtemelen önümüzdeki birkaç yıl daha WhatsApp olacaktır.

Uygulama şu anda dünyanın en çok kullandığı anlık mesajlaşma uygulamalarından biridir. Gizlilik sözleşmesi göstermeye başlamasından sonra kullanıcılar her ne kadar başka uygulamalara yönelmeye başlamış olsa da Android kullanıcıları arasında hâlâ popüler olduğu söylenebilir.

Telegram

Telegram Messenger tıpkı WhatsApp Messenger gibi anlık mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp'ın sahip olduğu pek çok özelliği barındıran Telegram, daha çok gizliliğe yaptığı yatırım sayesinde Türkiye'deki Android kullanıcılarının kalbini kazanmıştır.

Snapchat

Snapchat, hikâyeler akımını başlatan bir sosyal medya uygulamasıdır. Tabii ki bu başarısını sadece belirli sürenin sonunda kaybolan hikâyelere değil, AR filtrelere yaptığı yatırıma borçludur. Bugün kullanıcıların büyük bir kısmının Snapchat'i zengin filtre yelpazesi sayesinde kullandığını söylemek yanlış sayılmayacaktır.

Spotify

Çevrim dışı müzik dinleme, yüksek ses kalitesi, çalma listesi oluşturma, şarkı sözlerini görüntüleme gibi belli başlı özelliklere sahip olan Spotify bir müzik dinleme uygulamasıdır. Zengin içerik kütüphanesi ve kişisel albümler, şarkı önerileri ve benzerleri, Spotify'ın çok kullanılmasının başlıca nedenleridir.

Trendyol

Trendyol, akıllara gelebilecek her türlü ürünü çevrim içi olarak satın alabileceğiniz bir online alışveriş uygulamasıdır. Android kullanıcılarının büyük bir kısmının da telefonunda yer alan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

e-Devlet Kapısı

Bu uygulama, HES kodu alma, soyağacı öğrenme, KYK borç erteleme, SGK 4A hizmet dökümü alma, abonelik iptali ve daha pek çok işlemi kolaylıkla yapabileceğiniz e-Devlet'in Android sürümüdür. Telefonunuza ücretsiz olarak indirip giriş yapabilir ve uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ziraat Mobil

Ziraat Mobil, kullanıcılara sağladığı kolaylıklar dolayısıyla Android telefonların olmazsa olmazlarından biri hâline geliyor. Bu uygulama ile kolaylıkla para transfer edebilir, işlem geçmişini görüntüleyebilir, kart bloke kaldırma işlemini gerçekleştirebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Getir

Getir, Türkiye'nin en çok kullanılan yemek sipariş etme uygulamalarından biri olarak Android'de de zirvede yer alıyor. Bu uygulama sayesinde evinizden ayrılmadan dilediğiniz yemeği sipariş verebilirsiniz.

Letgo

İkinci el eşyalarınızı satabileceğiniz ya da ikinci el eşya satın alabileceğiniz bir uygulama olan Letgo, bulunduğunuz şehirdeki kişilerle alışveriş yapmanızı sağlıyor.

Hepsiburada

Hepsiburada tıpkı Trendyol gibi online alışveriş uygulamasıdır. Bilgisayar, televizyon, mouse, klavye, tablet, akıllı telefon, kozmetik, sağlık ve kişisel bakım ürünleri ve çok daha fazlası Hepsiburada üzerinden sipariş verilebilir.

Yemeksepeti

Getir'in alternatifi olarak kullanılabilecek başka bir uygulama da Yemeksepeti'dir. Türkiye'nin en çok kullanılan yemek sipariş verme uygulamalarından biri olarak Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar listesinde yer alıyor.

Dolap

Dolap, güvenli bir ikinci el alışveriş uygulamasıdır. Gucci, Vakko, Gap, Diesel ve daha birçok markanın yeni ürünlerini piyasa fiyatının çok altında bir fiyata satın almanız mümkün hâle getiriyor.

Çiçek Sepeti

Çiçek Sepeti, sevdiğiniz kişileri çeşitli hediyeler alarak mutlu etmenizde size yardımcı olabilecek bir uygulamadır. Çiçek Sepeti'nde çiçek çeşitlerinin yanı sıra moda, parfüm, kişisel bakım, oyuncak, spor, ev ve yaşam, elektronik de dahil olmak üzere birçok kategoriden çeşitli ürünlere ulaşabilirsiniz.

N11

N11 moda, elektronik, anne ve bebek, mücevher, saat, spor, ev ve yaşam, kitap, müzik, film, oyun, otomotiv ve motosiklet gibi çeşitli kategorilerde sayısız ürün bulabileceğiniz bir uygulamadır. Belirli dönemlerde başlatılan kampanyalar sayesinde ürünleri daha ucuza satın almanız da mümkündür.

Migros

Migros Sanal Market, Migros mağazalarında satışa sunulan ürünleri internet üzerinden satın alabileceğiniz bir Android uygulamasıdır. Alışveriş sonunda isterseniz kapıda ödeme isterseniz de kredi kartı ile ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz.

LC Waikiki

LC Waikiki erkek, çocuk, bebek, kadın kategorilerinde sayısız ürün sunan, yeni ve outlet ürünler bölümü bulunan, çeşitli kampanyalara yer veren bir uygulamadır. Bu uygulama ile LC Waikiki sitesinde sergilenen binlerce ürüne ulaşabilirsiniz.

NGL

NGL, insanların anonim bir şekilde soru sorabilmesine imkân tanıyan popüler bir hizmettir. Çok sayıda kişi tarafından tercih edilen uygulamada oldukça başarılı bir arayüz bulunuyor. Hizmet, bu sayede çok kolay bir kullanım sunuyor.

TikTok

Uzun yıllardır popülerliğini devam ettirerek büyük bir başarının altına imza atan TikTok, kullanıcıların kısa videolar paylaşabilmesine imkân tanıyor. Platformda ayrıca canlı yayın da yapılabiliyor. Bu işlemin nasıl yapılacağını merak ediyorsanız TikTok'ta canlı yayın açma nasıl yapılır sorusunu yanıtladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

CapCut

En iyi video düzenleme uygulamaları arasında yer alan CapCut, çok kolay bir kullanıma sahip. Video kesme işleminin yapılabilmesine olanak tanıyan uygulamada video hızını değiştirme işlevi de mevcut. CapCut'ta ayrıca metin, çıkartma ve filtre gibi seçenekler de bulunuyor.

Facebook Messenger

Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar listesinde Facebook Messenger da bulunuyor. WhatsApp yerine kullanılabilecek mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan hizmet üzerinden Facebook hesabınızda ekli olan kişiler ile iletişim kurabilirsiniz. Gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken uygulamada ister yazarak isterseniz görüntülü olarak iletişim kurabilirsiniz.

Twitter

Twitter, en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Kullanıcılar, Twitter üzerinden herhangi bir konu hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşabiliyor. Uygulamada ayrıca fotoğraf, video ve GIF desteği yer alıyor.

Netflix

Dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Netflix, dijital yayın hizmetidir. Platformun kütüphanesinde dizilerden filmlere belgesellerden programlara kadar çeşitli kategorilerde çok fazla sayıda içerik bulunuyor.

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Hizmeti kullanabilmek için belirli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekiyor. Abonelik fiyatının ne kadar olduğunu merak ediyorsanız Netflix üyelik ücreti ne kadar sorusunu yanıtladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Disney Plus

En popüler dijital yayın hizmetleri arasında Disney Plus da bulunuyor. Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dijital yayın platformunun kütüphanesinde çok sayıda dizi, film ve belgesel mevcut. Platformda yer alan en başarılı dizileri öğrenmek için en iyi Disney Plus dizileri listemizi inceleyebilirsiniz.

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Disney Plus Filmleri - 2024
Sinema

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Disney Plus Filmleri - 2024

Başarılı içerikleriyle sosyal medyada adından söz ettiren dijital yayın platformunda birbirinden kaliteli dizi, film ve belgeseller yer alıyor.

Discord

Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar arasında yer alan Discord, diğer insanlar ile iletişim kurabilmenizi sağlayan popüler bir hizmettir. Uygulama üzerinden ister yazarak ister görüntülü isterseniz yalnızca sesli olarak iletişim kurabilirsiniz. Herkesin bilmesi gereken Discord özellikleri yazımıza bakabilir ve platformun sunduğu işlevleri öğrenebilirsiniz.

Duolingo

100 milyonu aşkın indirme sayısı ile dikkat çeken Duolingo, yabancı dil seviyesini geliştirmeyi eğlenceli hâle getiriyor. Çok başarılı bir arayüze sahip olan hizmet İngilizce, Rusça ve Almanca dahil olmak üzere çeşitli dilleri destekliyor. 

YouTube

Popüler video paylaşım platformunda oyundan yemeğe teknolojiden bilime kadar çeşitli türlerde çok fazla sayıda video bulunuyor. İster hizmetteki videoları izleyebilir isterseniz bir YouTube kanalı açıp kendi hazırladığınız videoları paylaşabilirsiniz. Ayrıca takip edilmesi gereken YouTube kanalları isimli yazımıza göz atabilirsiniz.

Google Chrome

Google Chrome, dünyanın en popüler web tarayıcıları arasında bulunuyor. Kolay bir kullanıma sahip olan hizmet, gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Uygulamayı cihazınıza indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Google Chrome için en iyi VPN eklentileri listemizi de inceleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonunuzda Mutlaka Olması Gereken Uygulamalar
MOBİL

Akıllı Telefonunuzda Mutlaka Olması Gereken Uygulamalar

App Store ve Play Store kendi bünyelerinde milyonlarca uygulamaya ev sahipliği yapıyor ve bu kadar büyük bir kütüphanenin içerisinde kullanışlı uygulamaları keşfetmek, düşündüğümüzden daha zor bir hale gelebiliyor.

Android'de en çok indirilen mobil uygulamalar listesinin sonuna geldik. Denemek istediğiniz uygulamaların indirme bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

TikTok APK

TikTok APK

TikTok APK, eğlenceli şarkıların, videoların paylaşıldığı sosyal medya uygulaması. TikTok videoları izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

ÜCRETSİZ
YouTube APK

YouTube APK

YouTube APK ile android telefondan video izleme, müzik dinleme ve fazlasını YouTube mobil uygulamasından yapabilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Netflix APK

Netflix APK

Netflix APK, popüler dizi ve fim izleme platformu.

ÜCRETSİZ
WhatsApp APK

WhatsApp APK

WhatsApp, Android için ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü, sesli arama uygulamasıdır. WhatsApp APK veya Google Play'den yüklenebilir.

ÜCRETSİZ
Snapchat APK

Snapchat APK

Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
letgo

letgo

letgo 2. el alım satım uygulamasıdır. İkinci el telefon, bilgisayar, laptop, araba, bisiklet, mutfak dolapları ve fazlası letgo'da! Ucuz alışveriş için hemen letgo yükleyin.

ÜCRETSİZ
NGL APK

NGL APK

NGL APK'daki profil linkinizi Instagram hikayenizde paylaşın ve insanların size anonim bir şekilde soru sormasını sağlayın.

ÜCRETSİZ
Instagram APK

Instagram APK

Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.

ÜCRETSİZ
Google Chrome APK

Google Chrome APK

Google Chrome Android: Google Chrome, Android telefonlar için hızlı, güvenli internet tarayıcısıdır.

ÜCRETSİZ
Trendyol APK

Trendyol APK

Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.

ÜCRETSİZ
Dolap

Dolap

Dolap, Trendyol bünyesinde yer alan güvenli ikinci el alışveriş uygulaması.

ÜCRETSİZ
Telegram APK

Telegram APK

Telegram APK, WhatsApp alternatifi olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri. Telegram Messenger Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.

ÜCRETSİZ
Disney Plus APK

Disney Plus APK

Disney Plus APK, istediğiniz film ve diziyi kesintisiz bir şekilde izlemenize olanak tanıyor. Özel içerikleri, klasik filmleri ve dizileri telefonunuza indirip daha sonra izleyebilirsiniz.

ÜCRETSİZ
X

X

X, (eski adıyla Twitter) Android uygulamasını indirin, tüm dünya ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformundan gündemi anlık takip edin!

ÜCRETSİZ
Facebook Messenger (APK)

Facebook Messenger (APK)

Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Ziraat Mobil

Ziraat Mobil

Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması. Ziraat Mobil yükleyerek şubeye gitmeden iban öğrenme, hesap kapatma, para transferi ve diğer işlemleri yapabilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Getir

Getir

Getir ile yemek ve market siparişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz ürünü seçin, sepetinize ekleyin ve kapınıza gelmesini bekleyin!

ÜCRETSİZ
e-Devlet

e-Devlet

e-Devlet giriş ile HES kodu alma, seyahat izin belgesi, öğrenci belgesi alma, ikametgah değişikliği, soyağacına bakma ve daha birçok işlem yapabilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Discord APK

Discord APK

Discord APK, topluluk oluşturma ve oyun içi sohbet için kullanabileceğiniz popüler mobil uygulama.

ÜCRETSİZ
Duolingo APK

Duolingo APK

Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.

ÜCRETSİZ
Hepsiburada

Hepsiburada

Hepsiburada, Türkiye'deki en büyük çevrimiçi mağazalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

ÜCRETSİZ
Çiçek Sepeti

Çiçek Sepeti

Çiçek Sepeti Android uygulaması ile mobil cihazınızı kullanarak arkadaşlarınızı sevindirebilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Migros Sanal Market

Migros Sanal Market

Migros Sanal Market, Migros Mağazalarında yer alan ürünleri internet üzerinden satın almanızı sağlayan bir mobil uygulamadır.

ÜCRETSİZ
LC Waikiki

LC Waikiki

LC Waikiki resmi Android uygulaması ile nerede olursanız olun trend ürünleri takip edebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Yemeksepeti APK

Yemeksepeti APK

Yemeksepeti uygulaması ile Android telefondan yemek siparişi vermek çok kolay! Yemeksepeti Banabi ile de online market alışverişi yapın.

ÜCRETSİZ
n11.com

n11.com

n11.com Android uygulaması ile binlerce markanın yüzlerce ürününe ulaşabilir ve indirimli ürünlerden anında haberdar olabilirsiniz.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR